Mladica Na Drini : Zastita I Vestacki Mrest Mladice Na Drini : Mogućnosti za varaličarenje mladice su tada ograničene površinskim voblerima i to u periodu kada se mladica diže iz skloništa i izlazi na plićake.

Mladica Na Drini : Zastita I Vestacki Mrest Mladice Na Drini : Mogućnosti za varaličarenje mladice su tada ograničene površinskim voblerima i to u periodu kada se mladica diže iz skloništa i izlazi na plićake.. On dodaje da mladice ima u drini, ali priznaje da se fočaci ne mogu, kao što je to bilo nekada, pohvaliti velikim brojem primjeraka ove plemenite vrste ribe, koja je na vrhu lanca ishrane, zbog čega i nosi epitet drinske kraljice. Evo i nedavno, kad sam boravio na drini, tačnije 16. Apartman se nalazi na tri minuta hoda… pogledajte. Na rijeci drini u foči danas je počelo dvodnevno takmičenje u lovu mladice na kojem učestvuje 28 ribolovaca iz. Pribojčanin mladen savović priča da je njegov ulov vagao oko tri i po kilograma i da mu je to prva mladica na drini.

Pribojčanin mladen savović priča da je njegov ulov vagao oko tri i po kilograma i da mu je to prva mladica na drini. Ribolovac predrag danilović (42) iz užica u virovima drine kod sela okletac preksinoć je ulovio mladicu tešku 25 kilograma. Mladica, lipljen, mrena i potočna pastrmka su u drini kapitalnih dimenzija a osim ovih vrsta riba, u drini se love i skobalj, klen, plotica, nosara itd. To je izraženo u području oko neobične kućice na steni usred drine, koja je postala turistička. Mnogi ribolovci ovaj vir i suljov vir posmatraju kao jedan.

Mladica Na Drini Youtube
Mladica Na Drini Youtube from i.ytimg.com
On je istako da nemaju bijele ribe koju mladica jede, a zbog čega i ona nestaje. Apartman se nalazi na tri minuta hoda… pogledajte. Problem je eksploatacija peska i šljunka iz korita, ispuštanje otpadnih voda i odlaganje otpada u blizini reke. Emisija lov i ribolov emituje se na rts 1 svakog ponedeljka u 12:45, sa reprizom na rts 2 svakog četvrtka u 17:30.autori emisije jovan simonović i srđan desp. Za nju se kaže da je riba od hiljadu ili milion zabačaja i koju je teško uloviti, rijetka je i nije jatna riba. Hrani se ribom i rakovima. Na osnovu toga se određuje da li loviti na „platenicu, „peša, „mepsa ili na neki vobler. Drina, najlepša i najčistija planinska reka na balkanu, bogata je brojnim populacijama plemenitih vrsta riba.

Mladica, lipljen, mrena i potočna pastrmka upravo u drini dosežu maksimalne veličine, što je odlika reka izuzetne čistoće.

Drina, najlepša i najčistija planinska reka na balkanu, bogata je brojnim populacijama plemenitih vrsta riba. Mladica, lipljen, mrena i potočna pastrmka su u drini kapitalnih dimenzija a osim ovih vrsta riba, u drini se love i skobalj, klen, plotica, nosara itd. Mogućnosti za varaličarenje mladice su tada ograničene površinskim voblerima i to u periodu kada se mladica diže iz skloništa i izlazi na plićake. Apartmani anđela i ana se nalaze u… pogledajte. Siguran sam da neću pretjerati ako kažem da je đedov vir dao barem 20% od ukupnog broja ulovljenih mladica na cijelom toku drine od zvorničkog jezera do bajine bašte. Mladica se zadržava na najdubljim mjestima koja su uvek najnepristupačnija. Problem je eksploatacija peska i šljunka iz korita, ispuštanje otpadnih voda i odlaganje otpada u blizini reke. Drina je poznata kao najlepša i najčistija planinska reka na balkanu sa brojnim populacijama plemenitih vrsta riba. Pribojčanin mladen savović priča da je njegov ulov vagao oko tri i po kilograma i da mu je to prva mladica na drini. Kaudalno, između leđne i repne peraje, nalazi se velika masna peraja. Godine ulovljena mladica teška 41 kilogram, što prestavlja jedan od svjetski priznatih i poznatih ribolovačkih trofeja, kada je ova vrsta ribe u pitanju. On je istako da nemaju bijele ribe koju mladica jede, a zbog čega i ona nestaje. Predrag kaže da se bavi ribolovom ali da je u lovu mladice tek.

Dvodnevni lov na mladicu u foči, 28 ribolovaca iz bih, srbije i crne gore. Ribolovac predrag danilović (42) iz užica u virovima drine kod sela okletac preksinoć je ulovio mladicu tešku 25 kilograma. Tijelo je pokriveno sitnim izduženim ljuskama. Apartman se nalazi na tri minuta hoda… pogledajte. About press copyright contact us creators advertise developers terms privacy policy & safety how youtube works test new features press copyright contact us creators.

Ribolov Na Drini Turisticka Organizacija Visegrad
Ribolov Na Drini Turisticka Organizacija Visegrad from visegradturizam.com
Kapitalni primjerak ulovio je halil sofradžija. Ovaj vir je najpopularnije mesto za pecanje maldice na drini, i nadaleko je poznat, jer je najveći broj uhvaćenih kapitalnih mladica na celom toku više Mogućnosti za varaličarenje mladice su tada ograničene površinskim voblerima i to u periodu kada se mladica diže iz skloništa i izlazi na plićake. Na ovom jezeru je 1985. Mesto obiluje belom ribom (skobalj, plotica) koja se peca tokom cele godine. Tijelo je vretenastog oblika, a na poprečnom je presjeku gotovo okruglo. Na rijeci drini u foči danas je počelo dvodnevno takmičenje u lovu mladice na kojem učestvuje 28 ribolovaca iz. Na varalicu ručne izrade rečna grdosija „udarila je uveče oko 19 sati, već na drugi zabačaj.

Mladica, lipljen, mrena i potočna pastrmka su u drini kapitalnih dimenzija a osim ovih vrsta riba, u drini se love i skobalj, klen, plotica, nosara itd.

Mladica (hucho hucho) mladica spada među najduže i najteže salmonidne vrste riba. Problem je eksploatacija peska i šljunka iz korita, ispuštanje otpadnih voda i odlaganje otpada u blizini reke. Kapitalni primjerak ulovio je halil sofradžija. About press copyright contact us creators advertise developers terms privacy policy & safety how youtube works test new features press copyright contact us creators. Tijelo je vretenastog oblika, a na poprečnom je presjeku gotovo okruglo. Video posnetek mladica na drini 2. On je rekao da je do sada mladicu ulovio samo na limu, ali da mu je ova na drini posebna bez obzira što nije mnogo velika. Mesto obiluje belom ribom (skobalj, plotica) koja se peca tokom cele godine. 22.08.2016 | tre cime & monte paterno auto ostavljamo kod doma auronzo 2333m i nastavljamo podnožjem tre cime uz capel. Evo i nedavno, kad sam boravio na drini, tačnije 16. Enjoy the videos and music you love, upload original content, and share it all with friends, family, and the world on youtube. U lovu mladice se pokazala odličnim ručno pravljene varalice „sunđerasti peš i „cof. Mladica, lipljen, mrena i potočna pastrmka su u drini kapitalnih dimenzija a osim ovih vrsta riba, u drini se love i skobalj, klen, plotica, nosara itd.

Bistre i duboke vode jezera, čija najveća dubina dostiže i do 9 metara, kriju obilje života i pravi su raj za ribolovce. 22.08.2016 | tre cime & monte paterno auto ostavljamo kod doma auronzo 2333m i nastavljamo podnožjem tre cime uz capel. Mladica, lipljen, mrena i potočna pastrmka su u drini kapitalnih dimenzija a osim ovih vrsta riba, u drini se love i skobalj, klen, plotica, nosara itd. Enjoy the videos and music you love, upload original content, and share it all with friends, family, and the world on youtube. Ovaj vir je najpopularnije mesto za pecanje maldice na drini, i nadaleko je poznat, jer je najveći broj uhvaćenih kapitalnih mladica na celom toku više

Musicarenje Lipljana Na Drini U Gorazdu List Musicar
Musicarenje Lipljana Na Drini U Gorazdu List Musicar from www.musicar.rs
Povišena temperatura vode u letnjem periodu prouzrokuje pojavu algi na drini, koja onemogućava ribolov pri dnu. Sto se tice vjecite teme o broju mladica na drini. On je istako da nemaju bijele ribe koju mladica jede, a zbog čega i ona nestaje. About press copyright contact us creators advertise developers terms privacy policy & safety how youtube works test new features press copyright contact us creators. Ovako su noću vode praktično nečuvane, ono malo savesnih ribočuvara nema šanse da revire po mraku obilaze. Tijelo je pokriveno sitnim izduženim ljuskama. Pribojčanin mladen savović priča da je njegov ulov vagao oko tri i po kilograma i da mu je to prva mladica na drini. Apartman se nalazi na tri minuta hoda… pogledajte.

Evo i nedavno, kad sam boravio na drini, tačnije 16.

About press copyright contact us creators advertise developers terms privacy policy & safety how youtube works test new features press copyright contact us creators. Kaudalno, između leđne i repne peraje, nalazi se velika masna peraja. U lovu mladice se pokazala odličnim ručno pravljene varalice „sunđerasti peš i „cof. Drina, najlepša i najčistija planinska reka na balkanu, bogata je brojnim populacijama plemenitih vrsta riba. Kad se nahrani mladica se vraća u svoje skrovište i ljubomorno ga čuva od uljeza. Ali krivolovci ih noću ne zaobilaze! Problem je eksploatacija peska i šljunka iz korita, ispuštanje otpadnih voda i odlaganje otpada u blizini reke. Ovako su noću vode praktično nečuvane, ono malo savesnih ribočuvara nema šanse da revire po mraku obilaze. Predrag kaže da se bavi ribolovom ali da je u lovu mladice tek. Drina je poznata kao najlepša i najčistija planinska reka na balkanu sa brojnim populacijama plemenitih vrsta riba. Na 4 km od centra bajine bašte… pogledajte. Kapitalni primjerak ulovio je halil sofradžija. Video posnetek mladica na drini 2.

Organizator ovog takmičenja huko, huko, kup, nazvanog po latinskom nazivu za ovu ribu, je fočansko sportsko ribolovno društvo mladica mladic. Uhvacena na silikonca, uz pomoc bivseg kralja mladica leke iz sevojna.

Posting Komentar

Lebih baru Lebih lama